Hallen ska bli klar ikväll!

Efter jobbet bär det iväg med hela familjen till IKEA där vi ska införskaffa det sista till vår omgjorda hall. Byggde ju ett sängskåp förrförra helgen.
Nu har vi fixat och grejat nästan klart och det sista som behövs är en fåtölj och en tv bänk. Det här ska alltså köpas idag:

image59image60

En timme kvar...

...tills mitt nya liv börjar!

Jag och kollegan ska gå iväg och träna på lunchen. Köpte kort i tisdags och idag blir det premiärträning. Vi har redan nu insett att vi förmodligen inte kommer orka med hela passet... Men, vi får väl börja lite lugnt! Huvudsaken är ju att vi kommer iväg!

Så nu ska jag försöka bli av med mina helt onödiga tio kilo som jag går och drar på...Lite senare...
Nu är det gjort!!! Jag har tränat och det var så kul att jag längtar tills nästa gång! Hurra vad jag är bra!

Grrr...

Nu har jag försökt med ALLT, extra sulor, extra tjocka strumpor och mina vandringskängor är ändå för stora!!! Man ska inte köpa skor när man är gravid! Har inte kunnat använda kängorna sen lillaskutt var på tillväxt!

Näh, det får bli mina älskade Blundstones i fjällen!

image58

Gäääsp!

Är så trött att ögonen svider och kinderna hettar!
Det börjar bli dags för att packa ihop här och sticka ut på stan.

Min inköpslista för idag:
2 lampfötter
2 stora vita pappersark
Svart matt självhäftande plast
Vandringsstrumpor, åker ju till fjällen nästa vecka

Jag är beroende...

... av Mors lilla Olle! Jag och Lillaskutt var och fikade i Kalmar för ett par veckor sen och drack världens godaste te! Var tvungen att leta upp en tebutik och införskaffa en rejäl laddning på stört! Smaken är blåbär och grädde och det innehåller tom hela blåbär. Mmmmm, går och längtar tills kvällen när jag kan få krypa upp i soffan och bara mysa och dricka en stooor kopp Mors lilla Olle!

image57

And so I'm back!

Ajajaj, Indiemman tog visst ett låååångt sommarlov från allt vad teknik heter...
Är hemma och är sjuk så jag har äntligen lite egentid igen. Självklart gick jag då in och beställde lite från ellos... de hade ju ett så bra erbjudande -50% på valfri vara. Sen "behövde" vi ju verkligen nya underlakan till vår nya säng. I helgen byggde vi ett sängskåp, det blev kanon. Enda problemet är att vi måste vara två för att rubba det! Haha, men det är smällar man får ta för att få sova gott!  

RSS 2.0