Min helg...

började redan i torsdags kväll eftersom jag tog ledigt från jobbet på fredagen för att hämta Shoegazerns systerdotter på Centralen. Men hon hade ångrat sig och kom inte. Så då blidde det så här istället:

Fredag: Låg kvar i sängen med Lillaskutt ända tills Shoegazern hade åkt till jobbet. Sen masade vi oss ut till köket och fixade frukost som vi sedan åt medans vi mös i soffan framför tv'n.
När vi hade slöat ett tag så gjorde vi oss i ordning och tog oss bort till Hårgänget, tack snälla Anna för fin frisyr. Efter det mötte vi upp mams i stan och sprang i affärer för att sen vila trötta ben och fylla tomma magar med lite (eller rättare sagt mycket) afternoon tea på Chaikana. Mysigt värre! Promenerade sedan hem och packade väskan till Lillaskutt som skulle lyxa hos mormor och morfar hela helgen. Shoegazern kom hem från jobbet och skjutsdae hem mams och Lillaskutt och sen åkte han och jag till IKEA men där blev det inte mycket inhandlat. Dök sen ner i soffan och gapskrattade åt Borat!

Lördag: Dagen spenderade jag ensam vandrandes hemma på söder. Fick för mig att jag ville ha en Mc-jacka till kvällen... Men, det blev ingen. Köpte ett par hängslen till Shoegazern som han hade bett mig om istället. 
Shoegazern roddade inför spelningen hela dagen så vi sågs inte så mycket. Jag färgade håret och gick sen ner till Sjöhästen där The Pocket Raindrops spelade. Skitkul som vanligt, ny basist och Shoegazern körade för första gången med det här bandet. Sen blev det som vanligt efterfest hemma hos oss och vi kom i säng vid halv sex...

Söndag:  Vaknade vid nio och måde inte alls bra. Väckte Shoegazern eftersom jag var sugen på hans smarriga varma mackor. Åt lite och försökte kolla på tv. Gick och la oss igen. Mams ringde vid två, väckte oss och sa att dom skulle komma och lämna Lillaskutt snart. Skutt kom hem och vi gosade lite och gick till Platini och åt pizza med beasås och köt!!! Tog en sväng in på Konsum för att inhandla lite snarr och sen hem till soffan igen. Sen sängen!!!

Måndag: Veckan började med huvudvärk, täppt näsa och kli i halsen. Toppa det med morgonmöte och Indiemamman är helt däckad!!!


Skolkade i morse...

... eller typ, jag flexade lite.

Vi hade liksom glömt bort att det skulle komma en snubbe och kolla ventilationen i dag. Så där stod vi hela familjen påklädda vid porten i morse och undrade hur vi skulle göra. Det slutade med att jag "offrade" mig och tog en slö morgon hemma. Kröp upp i soffan med klänningen jag håller på att virka och slötittade på Montel. Sämre kan man ha det en tisdagsmorgon!

Så gomorron på Er allihopa, snart är det lunch!

Hur Svensson?

Hittade ett test hos Linda K och jag är visst 3 procent mer Svensson än hon.


[ ] Ditt efternamn slutar på -son

[ ] Du känner någon som har samma förnamn som du

[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du

[ ] I din familj är ni 2 barn

[ ] Du bor i villa

[X] Du bor i en tätort

[ ] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla

[ ] Dina föräldrar har gift sig

[X] Din mamma är yngre än din pappa

[X] Din pappa heter Lars

[ ] Din mamma heter Anna

[ ] Din familj har en Volvo

[X] Din familj har en silvergrå eller röd bil

[X] Du har tillgång till Internet hemma

[X] Du har egen mobiltelefon

[ ] Du har ett eget rum

[X] Du har varit utomlands minst 2 gånger

[X] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna

[X] Du har varit i Grekland

[X] Du har varit på Öland minst 2 gånger

[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger

[ ] Din familj har en husvagn

[X] Ingen av dina föräldrar röker

[ ] Din pappa är lite lätt överviktig

[ ] Du idrottar flera dagar i veckan

[ ] Du har husdjur

[ ] Du får månadspeng

[X] De flesta i din familj är blåögda

[X] Du äter på Mc Donalds - funkar i nödfall

[ ] Du följer Melodifestivalen


Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent.

13 x 3 = 39.


39% procent Svensson kan jag faktiskt leva med att vara!


Give me overpopulation, I love the city...

Promenerade till jobbet idag, trotsade mina onda knän (skidresan) och njöt av solen.
Det var så härligt och efter en helg i de småländska skogarna behövde jag få se lite folk! :)

Fotot tog jag på vägen till jobbet i morse... 
image85

 


Snarrrk!!!

Igår var jag på ett möte med några av våra högsta chefer. Säpo var där och föreläste och det var superintressant, på riktigt alltså!

Jag tittade mig runt lite i rummet för att se vilka som egentligen deltog och får då se att en kvinna sitter och sover!!! Alltså verkligen blundar och har munnen lite småöppen och andas mycket lugnt....
Mycket förtroendeingivande!

Eh???

I helgen var vi på Hemköp och handlade men vi struntade i att köpa fläskfilé...
Vi förstod inte hur vi skulle göra med panten....

Hihihi....

Kunde inte låta bli att hiva upp mobilen och ta en bild!
Trevlig helg!!!



image83

Tungt idag...

Vi hade jobbfest igår kväll. Fullt ös med after ski tema och mycket dricka... Hamnade brevid en högre chef som gick iväg och hämtade en ny vinare ungefär en gång i kvarten. Vid vårt bord tävlades om vem som hade flest vinglas på gång... Som mest hade jag fyra framför mig som fylldes på så fort jag tog en klunk ur något av dem... Vicken lirare...
Idag är det lugnt här på jobbet, de flesta är rätt sega och får inte så mycket gjort. Jag hade iofs ett mycket produktivt möte i förmiddags som vi avslutade med en låååång lunch med rejält med stabbig mat! :)

Ska snart åka och hämta Lillaskutt på dagis. Hon blev lite avis på mig imorse.... Markoolio spelade på afterskin och hon har just nu en liten crush i honom...

Godis är gott när man är tung i huvet!



Det kom ett sms...

Fraser som "vi är jättenöjda med dig" och "verkligen ett lyft" sades i den kala och ganska tråkiga konferenslokalen. Shoegazern blev glad, nästan tårögd.

En tår av glädje sved i ögat på den mycket stolta flickvännen!

Min egen prima ballerina!

Idag börjar Lillaskutt på dansskola och hon är så ivrig. Hon sjöng och dansade redan imorse där hemma och tjatade om att hon skulle fråga dansfröken om dom fick steppa på första lektionen... Steppa?! Låter det mer eller mindre än en sån där himla dansmatta som hon har hemma?!

Den ryska ballerinan Maja Plisetskaja

RSS 2.0