Gårdagens shopping...

Hade en kanon eftermiddag och kväll med mams igår. Vi shoppade, hämtade nya krafter med varsin bamseportion tacos, shoppade ännu mer för att avsluta kvällen med varsin Chai på ett cafée. Klockan nio stängde caféet och vi blev utslängda. Då tackade jag för mig, åkte hem, slängde upp mina ömma fötter på soffbordet och somnade!

Igår köpte jag bland mycket annat det här, som jag också har på mig idag...

 
Blus från Indiska 199:-. Min är iofs svart, men den fanns inte med på bild på nätet...

Jeans från Lindex 499:-, jättefin sommarfärg.

5

Antog Lindas utmaning...

5 saker på min "Att göra lista" idag:

1. Få undan högar så att jag kan se mitt bord på jobbet igen.

2. Äta blomkålssoppa med persilja och macka till lunch.

3. Träffa mams på stan efter jobbet.

4. Shoppa, babbla och äta middag.

5. Gå och lägga mig nöjd och trött.


5 dåliga egenskaper:

1. Virrig (på jobbet för tillfället)

2. Tjurig (på grund av jobbet)

3. Mycket dålig karaktär

4. Otålig

5. Lite väl pessimistisk lite väl ofta


5 platser där jag bott:

1. Med mamma och pappa

2. Med mamma

3. Med mamma och plastpappa

4. Sundbyberg

5. Södermalm


5 jobb som jag haft:

1. Postsorterare

2. Slipssäljare

3. Homeopatisäljare

4. Inkassohandläggare

5. Personalare


Och jag gör som Linda K och utmanar alla och en var!


I'll just say screw it...

Rackarns vad trött jag var igår kväll när jag skulle gå och lägga mig! Plockade i garderoberna och strök kläder tills jag stupade. Tvättade några maskiner också... Så typiskt att det är sånt man gör på sina "egna" kvällar...

Rensade ut en del kläder som jag ALDRIG använder eller kommer att använda igen. Var nästan lite frestad att rensa mer så att jag skulle slippa stryka och lägga in i garderoben igen...

De e mycke nu!

Ja ojojoj vad mycket det händer nu! På jobbet är det möten hela tiden, ibland flera varje dag. Hemma händer det också massor. Svärföräldrar på besök, dagis är stängt, födelsedagar, examensfester, middagar och jobbaktiviteter. Det är helt klart skitskoj men uttröttande får man väl säga.
Imorgon hämtar Shoegazern på dagis och jag ska träffa mams på stan. Det var eoner sen vi hade en kväll ihop bara vi. Vi ska shoppa och äta middag har vi planerat och sen kommer vi för en gång skull få tid att prata någorlunda ostört! Mysigt värre!

Har en del presenter att shoppa också... Men vad säger jag inte för ni som ska få dom läser ju bloggen... ;o)

Nu ska vi snart iväg och äta lunch på "därmedpasta", det blir Canneloni och alldeles för mycket vitlöksbröd.
Och Ikväll repar Shoegazern så jag har ensamkväll och den har jag tänkt spendera i garderoben?! Måste gå igenom mina sommarkläder, stryka och se vad jag kan komplettera med. Var iväg och köpte en vädringsstång/klädstång i helgen som jag nu ska inviga! Så med lite tur kommer det kännas som om jag fått en massa "nya" kläder. Dessutom har jag tänkt se över vilka kläder jag kan sy om till något roligare!

Bluetones / Girls Aloud

Huvudsyftet med vår London resa var ju att se Bluetones spela på Indigo i Londons millenium dome. När vi på lördagskvällen kom ut till North Greenwich trodde vi nästan att vi kommit lite fel... Överallt såg vi småtjejer med rosa fluffiga kaninöron och rosaglittriga cowboyhattar! Eller småtjejer... det var många tjejer och killar i 20-30 års åldern också. Och sen var det ett gäng med indiediggare. Vi utmärkte oss nog en hel del...
 
Klubben Indigo var en ypperlig konsertlokal och blev till slut rätt packad med gamla Bluetones fans. Som förband spelade först ett band som jag aldrig uppfattde namnet på, sångaren såg ut som Tobbe trollkarl och var rätt irriterande... Sen spelade Amsterdam, ett rätt klämkäckt band med mycket humor, kul!

När sen Mark Morris & Co äntrade scenen hördes ett jubel i lokalen. Medelåldern i publiken var nog 30-35 år och alla kunde alla låttexter! Det blev nån slags nostalgisk allsång, speciellt när Bluetones spelade sina låtar från den första skivan. 

Måste ge spelningen toppbetyg trots att det blir lite förutsett perfekt men som ändå kompenseras med Marks enkla humor och folklighet på scen. Bluetones är proffs och låter lika bra live som på skiva.
 

Stockholm i mitt hjärta...

Så var man tillbaks på jobbet efter en helg i London!

Vi har haft det kanonbra, trots både engelskt väder och engelsk hotellstandard.
Shoppade gjorde jag på skitgrymma PRIMARK på Oxfordstreet. Bilder kommer senare...

Nu, jobba på som bara den och utvecklingssamtal?!?! i eftermiddag.

London calling

På fredag morgon åker jag och Shoegazern till London, bara han och jag, och det ska bli så mysigt! Vi ska se Bluetones spela på lördag och så ska vi kanske shoppa lite?! För övrigt ska vi bara ta det lugnt och ha det bra. Picknick i Hyde Park kanske?

Är det någon som har Londontips så mottages dom tacksamt eftersom det var cirkus 10 år sedan jag var där sist!

image119

Kan tillägga att The Clash är ett av mina absoluta favortiband genom tiderna!

Champagne och Chi Gong

Har haft heldagsmöte, på jobbet idag, med alla kollegor runt om i Sverige. Tufft men ändå trevligt då dagen började med att vi skålade i skumpa eftersom vi tagit hem ett stort kontrakt. Efter lite grupparbeten odyl så körde vi 45 minuter Chi Gong, kul inslag. Sen var det dags för lite lunch och sen mer möte.

Efter jobbet drog jag in till stan (eftersom mötet var utanför stan och inte på vårt kontor) för att göra lite ärende och sen träffa upp coola Frida. Meningen var att vi skulle promenera men jag frös så mycket om mina bara fötter i ballerinor att vi bara gick från Åhléns City till Hornsgatspuckeln där vi fikade lite på Puck. Sen tog vi en snabb räd på Hemköp där vi spanade efter hårfärg, som dom inte hade, och därefter fortsatte vi Hornsgatan fram och sa tack och hej vi korvmojjen!

Nu: slöa i soffan!

Röd som en kräfta...

...är jag inte, bara lite!

Vilken helg det har varit! Har varit på landet hela helgen och har i stort sett bara suttit i en solstol och läst böcker. Och så har vi grillat lite och badat fötterna och druckit lite vin... Så välbehövd minisemester!

Nu tillbaka på jobbet och en fullspäckad vecka som avslutas med en London trip!

Är det föresten någon som har lite London tips så mottages dom tacksamt!

Slappa hela helgen

... ska jag göra!

För nu drar jag till landet!!!

Väskan är packad med myskläder, böcker, tidningar och lite bra musik!

Med basketdojor och med solblekt hår...

Min stora lilla femåring vaknade med ont i magen och fick stanna hemma från dagis. Det visade sig att det magonda gav med sig och att det nog mest var skönt att vila upp sig. Lillaskutt har i dag kånkat runt på nya dockan och varit klädd i pyjamas, galonkläder och basketdojor! Vilket fick mig att gnola på Lasse Berghagens "Lisa". Det är min unge i ett nötskal...

Snart kommer Shoegazern hem och jag har passat på att laga Lasagne till min stora älskling!

När Indiemamman blev Prinsessmamman!

Idag fyller vår lilla tjej fem år! Helt otroligt!

Igår var det barnkalas för hela dagis med fiskdamm och disco till melodifestival låtar. Helt galet och vilt och skrikigt och skitkul!!!???

Självaste femårsdagen kommer att firas i värsta prinsesstilen och jag har jobbat hårt för att få till allt vill jag lova! Gudfar hjälpte till med att införskaffa tårtbakelse klänningen.
Lillaskutt ÄLSKAR prinsessor och så Rock n' roll förstås!!!

Nu väntar hon bara på att gästerna ska komma!

image118



RSS 2.0