Nu flyttar jag...

till den här adressen:

http://indiemamman.blogspot.com/


Tack och hej blogg.se!!!

Som en storm...

...svepte du in i mitt liv!

Idag firar vi att vi har varit ett par i en massa år nu.  Tänk att man kan tycka så himla mycket om någon...Energisk!

Vart kom all den här energin ifrån?!

Började dagen med en stor fruktsallad med keso, solrosfrön och russin och så en kopp kaffe till det!
Kom på mig själv med att sitta och le för mig själv på bussen och njöt över att händerna var så varma i mammastickade lovikkavantar.
Väl på jobbet har jag kunnat hjälpa de som jobbar första dagen på nya kontoret, har till och med erbjudit mig att sitta dubbelt med två kollegor för att lära dem mer om ett av våra datasystem.
Längtar efter att få krypa upp i soffan hemma och fortsätta sticka på mina fingervantar.
Imorgon firar sambon och jag 5 år tillsammans och vad ska vi hitta på då?! Mysmiddag och någon bra film kanske?

Näh nu ska jag fortsätta jobba på med ett soundtrack av byggarbetare, borrmaskiner och städare i bakgrunden. Jippie!

Hemmadag är lyckodag!

Vi bestämde oss för att tacka nej till ett födelsedagskalas idag och istället vara hemma! Vi har flängt runt över jul och nyår och det har varit helt underbart men nu behöver vi få vara hemma i vår julpyntade lya!
Jag har suttit i soffan och stickat, läst bloggar och kollat på tv. Har dessutom bakat en laddning grahamsbullar i min nya Ankarsrum assistent och så har jag lagat en riktig söndagsmiddag även om det är onsdag idag... Stek, potatis, sås, grönsaker och gelé, köttet kommer från sambons morbrors gård, eko-vänligt!
Lillaskutt har legat i vår säng och kollat på tv nästan hela dagen, tror det var välbehövt. Nu står hon i duschen och sjunger! Shogazern har suttit vid köksbordet och byggt gitarreffektpedal nästan hela dagen.

Nu tror jag att jag ska försöka mig på att sticka fingervantar!

Kommer ni ihåg mig?!

Hej på er, här är jag igen! Tiden går så fort och så mycket händer hela tiden att jag inte hinner med... Listorna fylls på med saker jag ska/vill/bör göra och inget blir gjort!

Första jobbdagen det här året och jag tänker att jag ska fylla kalendern med roliga saker i år. Ska jobba på duktigt både med det som ger inkomst och med det jag önskar kunde ge mig en inkomst att leva på! Ska sluta tänka på det förflutna och istället se fram emot allt som finns framför mig!

Måste sluta att kräva för mycket av mig själv för jag är ju egentligen en riktigt bra tjej med världens finaste familj och vänner!!!

Kram och god fortsättning på 2010!

RSS 2.0