Hultsfred - lördagen

Satt på stranden och drack vin ur ölburk med mycket trevligt sällskap!

Sahara hotnights - hörde dem till stranden, men har ju sett dem förr och det kändes inte som så mycket nytt. Lite covers förståss...

Lars Winnerbäck - Vi var där men det var inget särskilt....

Thåström - festivalens höjdpunkt, det jag väntat på.... Och det var helt underbart! Jag gillar Thåström både som han lät i början och som han låter nu!

Festivalen är slut för i år, vi stannar inte kvar för Sonispehere, och vi kan konstatera att fyra dagar är minst en dag för mycket. I alla fall med de band som spelade i år! Varför ska man "gilla att dansa" och "inte banga för lite dans"... kan man inte bara få lyssna?!

Hultsfred - fredagen

Hade pirr i magen hela dagen och det blev sååå bra!

Madness - Grymt att äntligen få se bandet som jag lyssnat och festat så mycket till. Nostalgi i stora mått, dessutom var det kul att se att de verkligen såg ut att gilla att stå på scen fortfarande!

A Camp - Lilla Nina på stora Hawaii var helt fel. Gillar den här konstellationen egentligen men här hade nog ledningen tänkt lite galet och det blev bara trist.

Mando Diao - var där, var full och glad, dansade, tyckte det var skitbra, åt Langos och minns inte så mycket mer...

The Sounds - Maja röjde och vi åt Langos.... det tog visst lite tid att äta dom där Langosarna...


Hultsfred - torsdagen

Väldigt regnigt, blåsigt och kallt så vi spenderade större delen av dagen i funktionärstältet.

Hatcham Socials - ett gäng nördar, inklusive en datanörd. Men, helt okej...

White Lies - Omskrivet band som vi bara såg lite av men det var väl okej.

The Killers - Storslaget, ett The Ark från Vegas ungefär. Rätt trist och förutsägbart tycker jag!

Hultsfred - onsdagen

Dropkick murphys - en bra start på festivalen. Man vet vad man får och de gör det bra! Vi satt i Mittbaren och sippade vin.

Snoddas - hade varit kul att se om vi hade fått komma in på Stora Dans. Men nu var det bara de med specialbiljetter som fick se återföreningen. En miss i information från Rockpartys sida tyckte många fans utanför avspärrningarna.

The Gossip - kul att få se den originella och energiska sångerskan Beth live. Det var ett jäkla drag!

Franz Ferdinand - bra liveband men jag har inte lyssnat tillräckligt mycket på den för att kunna avgöra om det var så mycket nytt.

Kings of Leon - otroligt hypat här på festivalen men själv tycker jag att det är för distat och överproducerat. Rätt trist helt enkelt.

Första festivaldagen

69e54c46ad9881e497743b4a892deae2.png

Kolla varifrån!

Första festivaldagen


Parkeringen dag 3, nu har jag gjor

273b829dec2c29704a78cd7e4755c0cb.png

Kolla varifrån!

Parkeringen dag 3, nu har jag gjort mitt!


Festivalparkering dag

0-1679a4a2fdb38991737f16d664824a25.png

Kolla varifrån!

Festivalparkering dag


Hultsfred dag 2

Gick av första jobbpasset 23.30 i spöregnet. Ska äta lite frukost och sen åka iväg för dagens pass och det regnar fortfarande... Det är kul med festival!

Festivalparkeringen i Hultsfred da

0-101b7368a7771f8e94f55cf6cf3e367e.png

Kolla varifrån!

Festivalparkeringen i Hultsfred dag 1.


Singoalla bralla

Har sytt lite presenter till några fina små tjejer jag känner...

En blus till den minsta tjejen......med matchande shorts......och en skön klänning till den lite större.Jamen så blev fredagen bra ändå!

Det slutade regna så jag kunde cykla hem från jobbet och hämta Lillaskutt.

På kvällen firade vi att semestern har börjat med att gå på resaturang, en tradition vi har. I år blev det på Libanesen, här på granngatan, helt underbart gott var det! 

Sen gick vi ner till Långholmen och lyssnade på Thåström, Lillaskutt var överlycklig eftersom hon just nu är helt såld på den senaste skivan. 

 

Men hallå!!!

Det är helt svart ute, öser ner regn och åskar!!!! Lägg av nu va!!!

Jag cyklade till jobbet för en och en halv timme sen i strålande solsken. Dessutom beslutade jag mig imorse för att det räckte med linne idag, jacka får man ju ändå bara bära omkring på... Kulijul! Dessutom har jag nya tygskor på mig, skit också, tur att jag tog de bruna och inte de vita...

Hur ska jag nu ta mig hem?! Hoppas vädret vänder annars får jag hämta cykeln vid jobbet imorgon och åka kommunalt hem idag.

Sista dagen...

...för mig på jobbet innan semestern!

...för Shoegazern på jobbet innan semestern!

...för Lillaskutt på dagis någonsin! I eftermiddag går hon på semester och sen blir hon skolbarn lilla pyret!

HÄRLIGT!!!!!Skönt men jobbigt!!!

Det är verkligen mysigt att cykla till jobbet på mornarna under sommaren. Särskilt eftersom jag har så härlig väg till jobbet... antingen längs Söder mälarstrand och Gamla stan eller över Västerbron. Underbart att se solen speglas i vattnet och känna att det doftar sommar! 

Tyvärr så får man ju värsta svettattacken så fort man kliver av cykeln och går in på jobbet. Snabbt in på toa och dutta med pappersservetter, sen till vattenautomaten och svepa ett par glas iskallt vatten, in på mitt rum och dra ner Ac'n till minus. 

Nu är det sommar!!! 

Hade förresten en jätteskön ledig dag med Lillaskutt igår. Syverkstad hemma på förmiddagen, lunch på Därmedpasta och sen bada och sola hela eftermiddagen på Långholmen! 

RSS 2.0