Påskpynt och lecakulor!

Dagens inköp bestod av påskris, blomjord och lecakulor! För idag har vi påskpyntat hemma och jag har varit husmoderlig och planterat om nästan alla blommor! Skitigt och trist = skittrist!! Men fint blev det och Shoegazern tyckte att jag var SÅ duktig så det var väl värt att skita ner händerna... 

Nu väntar ostbricka, påskmust, godis och TV. Har en hög med filmer vi inte sett. Idag köpte vi Life of Brian och Eternal sunshine of a spotless mind. Det är filmer jag gärna ser om.

Igår hade vi kompisar över på kvällen. Kände mig som en äkta sjuttitalist när jag fixade varma mackor till alla och lillaskutt fick vara uppe sent med oss vuxna. Vi vuxna var iofs uppe bra mycket längre.... Så idag har det varit segt. Åt världens största pizza i Hornstull...

image12

Glass i stora lass...

image11Tog en promenad runt kvarteret efter lunchen. Det var så varmt och skönt i solen att jag inte kunde låta bli att köpa en glass. En Magnum ? Columbia blev det. Hade kunnat strunta i att äta lunch så mäktig var glassen! Men syndigt gott var det! Och nu är det tårta och avtackning för en kollega på jobbet. Får väl rulla hem idag då...


Glass och sol i ögonen

På vägen hem från jobbet/dagis åt jag, Shoegazern och Lillaskutt vårens första glass. Jag åt en Solero Blackberry, väldigt god, rekomenderas!

Solen sken och det var VARMT! Blir glad i hela kroppen!

Hämtade ut mitt paket också...
image10

Dagens shopping

image9

Skor till lillaskutt från Kappahl
Köpte en brun klänning med vita prickar till mig själv också men den var svår att fota....

Dagens outfit

image8

Grå stuprör - lindex
Svart långt linne - Gina Tricot
Tisha - Gammal RIDE
Parka - modifierad lindex
Väska - Indiska
Sneakers - Stan Smith red


Tjejkväll och shopping

image7
Klänning/tunika till skutt - lindex
Spetsstickade leggings i guldbeige - lindex
Eau de parfum och Deo - Stella/Stella McCartney
Stan Smith med röda detaljer - Sneakers n stuff 
Avi - Buzzador

Hämtade lillaskutt på dagis och sen började vår tjejkväll! Vi brukar ha såna dagar ibland. Så mysigt!
Det blev shopping i Ringen och på Åsögatan, kebabmiddag på Medis i solen och på vägen hem blev det pucko och latte på 7-11.
Shoegazern stod vid grillen utanför när vi kom hem och mumsade kebabtallrik...

Brett Anderson

Såg min stora tonårskärlek för en vecka sen. Tillsammans med mitt livs kärlek!

Jag var i himlen och det spelar ingen roll vad alla recensenter tycker! För mig är Brett och allt han gör magiskt! Jag var väl en av de få som tyckte att The Tears var bra... Det kändes så framför Hawaiiscenen -05 i alla fall!
Visst han har blivit gubbe, det kan jag hålla med om. Men å andra sidan så tyckte jag att han var gammal när jag började lyssna på Suede också! Bandet han har med sig har väl också skrivits ner. Och det kan aldrig låta helt som det gjorde på nittiotalet men vad gör det. Jag som var inne på grunge när det begav sig gillade både trummisen och gitarristen...
Och det nya materialet var bra. Men, det gamla är ju bättre!
 image6


Stand up

Igår kväll var vi ute med jobbet och kollade på stand up. Varför kan de inte bara sluta när det är roligt?! Varför bara måste dom dra det vidare tills man ber dom gå av scenen. Varför måste de vara så tokroliga och skrika och gapa? Sen kommer det upp en stjärna som får en att gapflabba! När han gick av gick vi hem!
Vi förstod nämligen det där med att sluta när det var som roligast...

Vita sneakers

image5

Vill ha ett par Stan Smith med röda detaljer istället för gröna! Korkade jag höll i ett par på Sneakers igår och tänkte. Äh, orkar inte bära mer nu. Köper dem en annan dag istället! Och idag har jag självklart varit som besatt av tanken på att gå ut med ett par nya vita pjuck!!! Inte blev det bättre för att lillan använde sina nya Nike Court Tradition idag!

I keep my thoughts in little boxes labeld A-Z...

Måste städa, måste rensa, måste fixa!!! Men jag är så trött, så trött.

Sparar i alla fall alla mina skor i skokartonger, problemet är bara att de inte ligger i rätt kartonger.... 

Urvuxna barnkläder och skittrista kläder som är mina ligger i drivor och väntar på att köras iväg till tippen!!! Varför är det så svårt att bara göra det?

Blommorna slokar och skriker efter vatten. Men jag har ju tänka att plantera om dom och då är det ju dumt att vattna dom precis innan. Har iofs tänkt plantera om i några veckor nu...

Och tvätt?! Varför måste jag alltid tvätta på helgerna så att det står tvättställningar i hela lägenheten när jag är ledig? Varför köper jag inte en torktumlare? Hade jag inte haft tvättmaskin i lägenheten hade jag förmodligen köpt nya kläder för att slippa tvätta!

Men skivor och böcker står sorterade i alfabetisk ordning! Kan man vara en slarvig pedant så är jag det!


She's the meaning in my life she's my inspiration

She's the meaning in my life she's my inspiration

Mods parka!

Har idag äntligen hittat den perfekta parkasen! En rejäl mods parka!
Blev så glad att jag satte på mig den direkt och studsade ut från affären!  
Ska blinga den med lite schyssta patches bla ett peacemärke! Ska se om jag inte har några sköna bandmärken här hemma i gömmorna också!

Har annars haft en underbart skön dag idag! Började med lite shopping och avslutade dagen med långfika på louielouie. Nu är det kaos här hemma med en godisspeedad unge och en nybliven Burns Marquee ägare som jammar i värsta Gaz stilen! Galet härligt!!!
Nu tjatar lillaskutt om att få höra lite Popsicle på pappas nya gura.image2

RSS 2.0