DU ÄR EN SLITEN BAYSWATER I OAK FRÅN MULBERRY

Inte illa! Gjorde Veckorevyns väsktest...


Trygg och praktisk, grattis - du är en sliten Bayswater från Mulberry. Antagligen i färgen oak. Dig kan man lita på, du avslöjar aldrig en hemlighet och är den bästa vännen man kan ha eftersom du håller år ut och år in. Du matchar till allt och smälter in i vilka kretsar som helst. Positiv och glad, nära till skratt. Yta är inte så viktigt för dig, men kvalitet är något du värdesätter - och gärna lägger lite extra pengar på.


Se upp i backen, fyra hål i nacken!!!

Dagar och veckor bara rinner förbi och jag hinner inte med min blogg. Men, jag vill ju så gärna och än är jag inte redo att kasta in handduken.

Sitter på jobbet och tar en liten paus i alla högar! Har varit hemma med sjukt barn i två dagar och nu ser jag knappt bordet här på jobbet.... Suck!

Dessutom är jag ledig torsdag och fredag så det blir verkligen bara ett gästspel här på jobbet den här veckan.

Om några timmar åker jag upp till Sälen över helgen! Ska bli skoj även om det inte riktigt blev som vi hade tänkt oss...

Det började med att min kusin och hans tjej hyrde stuga och bjöd in mig och Shoegazern och tjejens syrra med pojkvän. Det sistnämnda paret var tvungna att avboka för ett tag sen så då blev vi bara två par kvar. Skönt tänkte vi ändå, blir mindre rörigt och mer plats, men ändå lite trist för det är ju kul med många! Kusinen med tjej åkte upp till stugan redan i lördags för att hinna vara där lite själva också. I måndags kväll ringde kusinen och sa att dom hade toppenväder och hade haft jättefin åkning i två dagar. Jaha, tänkte jag! Kul?!? Ja, sa kusinen och så kommer vi att åka hem så fort Ni kommer upp! Jaha, tänkte jag igen!? Jo, flickvännen hade brutit benet och kunde således inte åka mer skidor denna vinter... Och så blev vi bara två, Shoegazern och jag! Så nu ska vi åka upp och ha en hel stor stuga för oss själva! Kan inte minnas om vi överhuvudtaget semestrat helt själva så det ska härligt!!!

Lite smått nervig måste jag erkänna att jag är eftersom jag inte åkt skidor på ganska så exakt tio år!


Jump jump

Nu har jag kommit igång med träningen igen. Så rackarns skönt! Har tränat på lunchen både i tisdags och i torsdags. Kortade tom ner ett möte jag hade före lunch för att hinna iväg till passet i tid.
Hur lyckas man få träningsvärk i höfterna?! Jag måste vara den mest otränade i hela riket! 

Funderar faktiskt på att gå på familjejympan med Lillaskutt i helgen. Hon tjatar jämt om att hon också vill följa med och hennes dans börjar inte förrän i februari. Hon är ju så aktiv så det kan nog vara bra om hon får springa av sig lite i helgen... Får se hur det blir... kanske väljer jag att ligga och dra mig i sängen istället. 

Näh, nu är det ju strax dags för lunch. Och idag blir det grönsaksgryta med kryddkorv, rester från middagen igår, mums! 

Reashopping

Har varken haft tid eller lust att shoppa på rean i år men idag slog jag till på ett par grejer på vägen hem från jobbet.

Först sprang jag in på nya weekday på Drottninggatan, har inte varit där tidigare. Och där hittade jag en råskön svart v-ringad velour tröja till Shoegazern för 175:-. Han blev jätteglad över att få en spontanpresent även om det var en reagrej. Världens bästa kille!

Sen gick jag in på DrMartens affären på Gamla Brogatan för att kolla på ett par 20 håls med dragkedja, men dom var slut så jag smet in på Wedins istället och där hittade jag kängorna på REA! Jippie! Ett helt ok reafynd för 1295:-. Och sköna är dom!!!

Klicka för att förstora bilden

Nytt År...

Nu har spenderat hela morgonen på jobbet med att skriva i min nya kalender. Så skönt och så slipper jag få panik när jag ska boka in nya saker!


Eftersom uppdateringen här har varit under all kritik så får jag väl försöka bättra mig nu när det är nytt år och allt!


Julen var jättehärlig och vi hade turen att få fira julafton två dagar i rad. Först åkte vi ner till Småland och firade med familjen där. Hann till och med in en sväng på Erikshjälpen och hittade en supermysig mockakappa med pälsfoder i -70 tals modell för ynka 225:-, som blev en julklapp till mig själv i förskott.

På julaftonsmorgon packade vi in oss i bilen med klappar och allt och åkte upp till Stockholm igen för att fira med familjen hemma. På juldagen och annandagen tog vi inte av oss pyjamasarna och mös i soffan med filtar och stora godisskålar. (Vi fick både pyjamasar och godisskålar i julklapp.)

Shoegazern och jag jobbade i mellandagarna och dagis var stängt. Så Lillaskutt passade på att gå på bio, åka skridskor och läsa böcker på Kulturhuset med sin gudfar på torsdagen. Efter det åkte hon till mormor och morfar där hon fick vila upp sig tills hon kom hem på lördagen.

Två trötta päron som hade barnledigt gick ut på fredagskvällen och käkade hamburgertallrik på Östgöta källaren och såg sen The Darjeeling Limited på Victoria. En mycket trevlig kväll blev det.  

På nyårsafton blev det kalas hemma hos oss. Vi var sju vuxna och tre barn. Full kalabalik var det. Vid tolvslaget stod vi på Skinnarviksberget och skålade i både vuxen- och barnskumpa!

Igår diskade jag mest hela dagen och Shoegazern torkade och dammsög. Utöver det låg vi mest utslagna i soffan igen och åt rester. Tapas är gott dagen efter...


Kan även presentera ett litet axplock av de julklappar jag fick... Det blev många fina saker och jag kände mig vääääldigt bortskämd!



Shoegazern visste vad jag ville ha!

 

Mina föräldrar visste vad vi ville ha!

image82 
Shoegazerns föräldrar visste vad vi ville ha!


RSS 2.0