Valborg!

Ja, vad ska man hitta på ikväll då? Förra året hade vi läst i tidningen att det skulle vara en brasa i Tanto, vilket kändes nära och bra, men när vi kom dit så fanns det ingen. Vi liksom många andra gick omkring med en missnöjd unge i vagnen och försökte trösta och leta. Kvällen slutade med en språngmarsch med barnvagn över Västerbron för i Rålis fanns en inte helt utbrunnen brasa. Lillaskutt fick se lite eld och en massa fulla fjortisar så hon vart nöjd! :)


För mig skulle det räcka med lite god mat och några glas rött vin, sen är jag nöjd. Men det blir nog brasan på Långholmen eller kanske upp på Skinnarviksberget och titta ut över stan. Beror lite på vädret.

Åh vad det suger att vara på kontoret idag. Folktomt och jag kan inte ta mig för något vettigt så jag sitter bara av tiden!

image29

Dagisoutfit!

image28
Jeansklänning Cheap Monday, prickiga leggings och svart v-ringad tröja H&M

Går omkring på jobbet och ser ut som ett dagisbarn! Älskar min nya klänning, den kommer användas flitigt i sommar.

På lunchen tog jag en promenad in till City och njöt av vädret! Utnyttjade friskvårdstimmen, så länge man inte går i affärer måste väl det funka?! Tänk, i början av veckan gick jag med halsduk och handskar till jobbet, nu gick jag ut utan jacka!


Torsdagens outfit

image27

Gråsvarta smala jeans lindex, svart linne H&M, vit spetstunika köpt -94 så jag minns inte var,  svarta ballerinaskor med band kring vristen.
That's it, för jackan har legat i väskan hela dagen!


Betongbarn, betongbarn vem fan bryr sig om betongbarn.

Häromdagen hade jag tråkigt på bussen och började kolla runt bland Ipodens, just nu, 2263 låtar.

Fastnade för Imperiet och Dia Psalma och förflyttade mig tillbaks till sommaren efter nian. Dia Psalma spelade på Grönans lilla scen och alla skrek med i Strebers gamla klassiker.

Shit pommmesfrites, den sommaren var jag rebell! Slutade nian, drack folköl, åkte på språkresa (första utlandsresan på egen hand), drev omkring och var kaxig och fri!

Jag var coolast i DcMartens, trasiga jeans, slitna bandtröjor och militärjacka. Jämför detta med dagens mycket mognare klädval: Blundstones, slitna jeans, bandtröjor och militärgrön parkas. Hahaha!

image26


Todays girl!

image25

Dagens kläder:
Grå klänning med glittriga stjärnor H&M, vit baströja och blågrå strumpisar lindex, skor Adidas.

Check me out!

image23

Rutiga shorts MQ, strumpisar och linne H&M, kofta Åhléns, tofflor Downstairs i Vimmerby.

Vi måste verkligen byta ut vårt golv i hallen. Det är vidrigt, fult och slitet. När IKEA skulden är avbetald ska vi lägga in nytt golv och jag längtar. Ingenting blir riktigt snyggt när golvet ser ut som det gör! Jag vill måla om alla dörrkarmar och lister och byta ut dörrarna också men det är jag visst ensam om... Lite trist att dom inte går ihop med fönster och andra lister. Det byggdes om från små lägenheter till större på 80-talet och då satte man visst in billigast möjliga dörrar.

Hultsfred tur och retur!

Tog en tripp ner till Hultan över påsk! Lite dött var det... Svårt att föreställa sig att det är festival om två månader och att det då kommer att vara smockfullt med folk. Vi kommer att åka ner till festivalen som vanligt. Får se om lillaskutt får följa med i år också. Det är nog inte många andra treåringar som sett en hel Lou Reed spelning på Hawaii. VIlken festivalunge vi har... Hon var jätteledsen över att hon inte fick följa med på Popaganda förra våren. Hon var med året innan och tyckte det var så kul...

image22

En dagens tack!

image21

Idag har jag på mig rutig skjortklänning från lindex, beige storkofta i lammull från lindex, mörkblå strumpbyxor från åhlens, stövlar från Scorett.
När jag gick ut tog jag på mig den gröna parkasen och en stor hemstickad vit sjal. Alla mina pryttlar bar jag i min svarta väska från Indiska.
Lillaskutt ville också vara med... Hon har på sig från topp till tå: mössa Stockholm huvudstaden från butiken på hörnet Ringvägen/Lundagatan, sjalen har jag stickat, vantar från ICA kvantum?!, jacka från H&M, mörkblå jeans lindex, stövlar kavat.

Hämtade sen ut mitt paket från blush. Var tvungen att prova när jag kom hem och det blev så bra!

Shoppade lite till någons påskägg på H&M... Gult är fult!

Dagens outfit

image18

Rysk sjal - Åhlens
Tunika - gammal som attan, köpte den -94
svart långärmad tröja - lindex
jeans - åhlens
Stan Smiths på fötterna

Vilket väder!!! Jag hade inte tillräckligt mycket kläder på mig idag. Har längtat efter att få mysa in i en storkofta hela dagen på jobbet. Så nu sitter jag med min stora gröna myskofta och försöker bli varm. Till middag blir det te och mackor!

Har shoppat lite presenter idag bla till Shoegazerns syster som fyller år på fredag. Vad det är säger jag inte...
Köpte två klänningar på H&M och ett nagellack på åhlens till mig själv också. Visar i morgon!

Har fått paketet från blush, eller jag har fått en avi, har inte hämtat ut det ännu.

Grymt härlig...

Första presenten inhandlad till lillaskutt som fyller fyra om en månad.
Hon älskar rosa och har nyss fått ett alldeles eget prinsessrum som behöver blingas lite...
Är den inte helt underbar! Hittade den på Urban Outfitters och kunde inte låta bli. Klockan ringer inte, den grymtar!


image17

Prick prick prick

image16

Idag har jag använt nya prickiga klänningen från KappAhl. Känner mig som hämtad från 40-talet...
Kan bli en ny favorit tom!


RSS 2.0